Аэрогрили
Аерогриль — це кухонний агрегат для приготування їжі. Він складається з скляної колби з кришкою, на якій розташований нагрівальний елемент і вентилятор.
Принцип роботи аэрогриля: нагрівач гріє повітря, який потрапляє в колбу через кришку з безліччю отворів, а вентилятор забезпечує циркуляцію.
Продукти, що знаходяться в колбі, рівномірно прогріваються зі всіх сторін.
Переваги аэрогрилей:
- багатофункціональність;
- для приготування їжі в аерогрилі не потрібен жир або масло;
- їжа краще зберігає свої якості в процесі приготування;
- можливість готувати декілька блюд одночасно;
- аерогриль компактний, його легко перевозити, використовувати, наприклад, на дачі;
- стерилізація банок під консервування, сушіння грибів, ягід і фруктів;
- режими тривалого прогріву дають можливість коптити і томити продукти;
- немає обмежень на матеріал посуду — їжу готують і дерев'яної та металевої посуді, на відміну від мікрохвильової печі, в яку навіть чашки з блискучою емаллю ставити не можна.
- 1 999 ₴1 749 ₴Готово до відправкиEKO003
- +380 (95) 516-50-45Vodafone
- +380 (63) 718-44-10Lifecell
- +380 (97) 724-34-69Киевстар
AD 6304 - +380 (95) 516-50-45Vodafone
- +380 (63) 718-44-10Lifecell
- +380 (97) 724-34-69Киевстар
CR 6305
Аэрогриль — это кухонный агрегат для приготовления пищи. Он состоит из стеклянной колбы с крышкой, на которой расположен нагревательный элемент и вентилятор.
Принцип работы аэрогриля: нагреватель греет воздух, который попадает в колбу через крышку с множеством отверстий, а вентилятор обеспечивает его циркуляцию.
Продукты, находящиеся в колбе, равномерно прогреваются со всех сторон.
Преимущества аэрогрилей:
- многофункциональность;
- для приготовления еды в аэрогриле не нужен жир или масло;
- пища лучше сохраняет свои качества в процессе приготовления;
- возможность готовить несколько блюд сразу;
- аэрогриль относительно компактен, его легко перевозить, использовать, например, на даче;
- стерилізація банок під консервування, сушіння грибів, ягід і фруктів;
- режими тривалого прогріву дають можливість коптити і томити продукти;
- немає обмежень на матеріал посуду їжу готують і дерев'яної та металевої посуді, на відміну від мікрохвильової печі, в яку навіть чашки з блискучою емаллю ставити не можна.