2 378 ₴
Су-від — розробка, в якій продукт готується за незмінної температури у вакуумному пакеті, зануреному у воду. Технологія полягає в приготуванні продукту за температури, яку необхідно досягти всередині наприкінці приготування. Водночас час приготування залежно від продукту та його кількості дещо збільшується.
Sous vide — це спосіб приготування їжі для гурманів, надзвичайно корисний для здоров'я метод повільного приготування, м'ясо, риба або овочі готуються дуже дбайливо; вони зберігають свій смак і аромат, а також вітаміни та поживні речовини.
Спочатку їжа запечатується під вакуумом за допомогою фольги, а потім готується за постійної температури води.
Зручний для використання у всіх термостійких контейнерах заввишки не менш ніж 15 см.
Точне приготування завдяки електронному контролю температури (30-95 °C з кроком 0,5 °C), а також циркуляції води.
Технічні характеристики:
Країна реєстрації бренда: Німеччина
Країна-виробник: Німеччина
новий якісний товар із Європи;
доступну ціну;
оплату, тільки після перевірки справності товару на пошту;
12 місяців гарантії;
14 днів на повернення відповідно до статей 9 ЗП;
у разі виникнення проблем: обмін або повернення засобів.
Щоб розглянути інші наші пропозиції, перейдіть у каталог:
Основні | |
---|---|
Споживана потужність | 1000 Вт |
Виробник | Silver Crest |
Тип управління | Сенсорне |
Гарантійний термін | 12 міс |
Тип приладу | Апарат Су-вид |
Країна виробник | Німеччина |
Призначення | Професійне |
Стан | Новий |
Номінальна напруга | 220 В |