5 849 ₴
✅ Ви отримаєте оригінальний продукт Fiskars з офіційного дистрибутиву.
ФІСКАРС
Понад 370 років виробник Fiskars намагається, щоб продукція відповідала всім очікуванням своїх клієнтів. Постійне прагнення до досконалості і новаторський підхід до продукції - це філософія Fiskars .
Ось чому продукція Fiskars є інноваційною, функціональної, простий у використанні і найвищої якості.
Точні розміри підставки:
Найбільш важливі особливості:
Довгий ніж з зазубреним лезом 23 сантиметри. Відповідний розподіл і різкість зубчастої поверхні, призначеної для легкої різання хліба, від хрусткої скоринки до м'якої внутрішньої частини.
Базовий ніж універсального застосування, відрізняється широким і довгим клинком. Він ідеально підходить для всіх основних завдань, таких як подрібнення, подрібнення або нарізка різних продуктів.
Ніж призначений для подрібнення і нарізки овочів і м'яса. Широко використовується професійними кухарями, він відмінно підійде для будь-якої домашньої кухні.
Зазубрений ніж, що запобігає зісковзуванню овочів і фруктів зі слизькою шкірки.
Невеликий ніж, призначений для самих точних завдань. Ідеально підходить для очищення і нарізання овочів і фруктів.
Часто спокуслива низька ціна на ножі, доступні в мережевих магазинах. Вони добре виглядають і стоять кілька злотих. Однак купувати такі кухонні ножі не рекомендується. Чому? Їх роблять з листового прокату, перфорованого, часто навіть не загартованого. Низька ціна дає зрозуміти, що ніж просто зроблений з дешевих матеріалів. На ціну ножа в основному впливає якість леза. Якщо він поганий, ніж ускладнить роботу на кухні. Це просто гроші на вітер. Такий ніж навіть не заточишь.
Вибираючи кухонний ніж, орієнтуйтеся насамперед на періодичність кухонних робіт. Якщо ви професійний кухар, купіть кращі ножі, щоб користуватися ними із задоволенням. Деяким людям потрібно близько 2 ножів, тому що з ними вони можуть виконувати практично будь-яку кухонну діяльність. Іншим потрібні окремі ножі для хліба, сиру, м'яса, риби. Звичайно, головне - це якість. Чим краще якість матеріалів, тим довше прослужить ніж. Також дуже важливо, як ми доглядаємо за ножами. Регулярна заточка - це абсолютний мінімум.
Використання і догляд: При виконанні відповідних робіт використовуйте призначений для цього ножа. Кращий кухарський ніж або ніж сантоку для нарізки, а також універсальний або зроблений для цього випадку для оброблення філе. Якщо у вас немає відповідного ножа, використовуйте той, який вам найбільше підходить. Ножі вимагають регулярної заточування, а для збільшення їх гостроти використовуйте м'які матеріали, такі як дерев'яні або пластикові дошки.
Заточка ножів: при найбільш поширеному і простому домашньому використанні ножів нам не потрібно заточувати їх так часто. Професійні кухарі по кілька разів в день заточують ножі сталевими точилками! Для нашої зручності досить намагатися робити це регулярно і по мірі необхідності. Ножі з нашого набору мають високу ступінь твердості (від 52 до 55 HRC) , что положительно сказывается на сохранении остроты. Самый простой в использовании инструмент для заточки - это профилированные точилки с наклонными под прямым углом пазами. Такая точилка будет правильно направлять наклон лезвия для получения самых желаемых эффектов. Рекомендуем использовать стальные точилки любителям кулинарии, специалистам и всем знакомым.
Очистка: ножи из набора можно мыть в посудомоечной машине, что, однако, быстро разрушает их, и мы рекомендуем мыть их вручную. Мы считаем, что при покупке приличных ножей, подобных тем, что в этом наборе, стоит потратить немного времени, чтобы помыть их вручную и тщательно высушить. Следите за тем, чтобы на поверхности ножа не оставались остатки пищи. Оставление стали таким образом означает, что содержащиеся в пище кислоты могут вызвать повреждение. Если вы решили мыть его в посудомоечной машине, убедитесь, что они не соприкасаются с другой посудой. лезвия.
Пятна ржавчины: Небольшое количество ржавчины в посудомоечных машинах может распространяться. Если вы моете ножи в посудомоечной машине, обязательно открывайте дверцу после использования машины. Лучшим решением будет также высушить ножи сухой тканью сразу после того, как мыть в посудомоечной машине. Однако если на ножах появятся пятна ржавчины, их можно удалить подходящим очистителем для стали.
Хранение: заслуживает внимания, но часто упускаемый из виду факт - мы часто используем ножи, и хорошо, что они всегда под рукой. Лучшее и безопасное место как для пользователя, так и для самих ножей - это ножевой блок. Отдельное место, гарантирующее ножам собственное пространство, - решение, устраняющее все основные проблемы. Наши ножи не контактируют с другими столовыми приборами, поэтому не царапаются, и в то же время они всегда у нас под рукой. Классическая и вневременная деревянная модель - решение, которое подойдет на любой кухне. Узкие проемы обеспечивают устойчивость, а конструкция и дизайн производят прекрасное эстетическое впечатление. Деревянная колодка для кухонных ножей - отличный выбор на долгие годы.
новый качественный товар из Европы;
доступную цену;
оплату, только после проверки исправности товара на почте;
12 месяцев гарантии;
14 дней на возврат в соответствии со статьей 9 ЗУ;
при возникновении проблем: обмен или возврат средств.
Чтобы рассмотреть другие наши предложения, перейдите в каталог:
Основні | |
---|---|
Виробник | Fiskars |
Тип | Набір ножів |
Кількість предметів в наборі | 5 |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Тип підставки | Настільна |